2.2.2010

1.2. Sarjakuva-arvostelu inhokkisarjakuvastani

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä!

whimz.wordpress.com kirjoitti...

hallelujah! Preach it, Salla!

henrik kirjoitti...

Bravo! Samaa mieltä.

Joskin Masissa joskus erittäin harvoin vielä väläyttää ja siihen on tullut viime vuosina jopa kommentaaria. Olivatpa hahmot yhden stripin verran sodassakin, missä pommituksen keskellä ironisesti totesivat "Liity armeijaan, näe maailmaa." Väsynyt juttu sekin, mutta yllättävän kantaaottava väläytys.

Suuremmaksi suosikki-inhokiksi näistä 40 vuotta tekohengityksellä menneistä on noussut Harald Hirmuinen. Se ei väläytä koskaan, ei edes vahingossa.

Holle kirjoitti...

Tässähän on listattu kaikki sarjan parhaat puolet?
Mainio arvostelu joka tapauksessa.

edsel kirjoitti...

Masin piirtäjillä on itselläänkin ollut usein työssään tylsää. Raskaan työn vaatimista irrotteluluonnoksista koottiin kymmenisen vuotta sitten Härski-Masi joka oli siis tekijöiden omaa käsialaa toisin kuin tavalliset pahkasika/mad/eight-pager -parodiat.

Ja kyllä Haraldissakin on omat hetkensä, vaikkapa silloin kun Orm Onnekas onnistuu kiteyttämään naiivin väärinymmärryksen jostain kliseestä.

Näiden kyseenalaisten klassikoiden ryhmään kuulu myös Punasulka, jota ei onneksi enää julkaista sellaisissa lehdissä joista se osuisi omiin silmiin.

Siiri kirjoitti...

Täyttä asiaa kaikki kahdeksan syytä!

Solja kirjoitti...

Niin totta! :D

Jenni kirjoitti...

Mun inhokkein ikinä -ääneni menee kyllä silti kanssa harald hirmuiselle. voi elämä kuinka kulahtanut sekin on, aina ihan sama kaava kaikessa...plyäääh! mutta kyllä tämän vuoden alussa teki hämeen sanomat kulttuuriteon kun viimeinkin alkoi julkaista fingerporia, niin ei enää ole vain nettikatselun varassa se nautinto :)

Salla kirjoitti...

Mulla menee kyllä masi-inho vielä haraldinkin edelle, tosin varsin inhottava sekin!!