10.11.2009

10.11. Any ideas, anyone?

12 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mene Kallioon ja käy cafe Villipuutarhassa. Pitäisit siitä.

Salla kirjoitti...

Kalliossa jo oon, joten matka ei ehkä olis pitkä.. Kiitti vihjeestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös nyt ole kuitenkin enenpi runsaudenpulaa Lahden (vai olikse Kouvola) jälkeen?

Salla kirjoitti...

Tokihan näinkin.. Ei oikein tiiä mistä alottas, plus kaikki harrastukset (kansalaisopistot yms) tuntuu aina alkavan syksyllä, mut mitä sitä keskellä vuotta vois alkaa tehä, en tiiä.

Anonyymi kirjoitti...

No tammikuussa taas alkaa paljon kursseja. Pitää vain jotenkin sinnitellä siihen saakka. Mitäs sä olet aiemmin harrastanut?

Anonyymi kirjoitti...

Liity johonkin kuoroon! :-O

Sini kirjoitti...

Mee meditaatiokurssille tai joogaan. Tätä sahaja-joogaa opetetaan ilmaiseksi http://www.jooga.org/

Salla kirjoitti...

Kiitti, hyviä ideoita, saa edelleen ehdotella (ja kertoo jos on itellä jostain hyvästä harrastuksesta täällä hesan seudulla kokemusta)!

Kuoro vois olla kyllä jees.. myös kiinnostas jonkinlainen liikunta, kuten tanssi tai joku pelaaminen - jooga ei ehkä oo ihan mun lajini..

Mut myös joku taideharrastus vois olla jees tai tai.. improteatteroiminenkin ois hauskaa.

foood! kirjoitti...

Avoimen yliopiston ilmoittautuminen alkaa 16.11 kevään opintoihin. Siellä on ainakin taidehistoria, mikä on mielenkiintoista. Olen käynyt perusopinnot joskus :) Tammikuussa alkaa Ylioppilasmiekkailijoiden miekkailun peruskurssi (tehokasta liikuntaa...) Kyllä. Olen suorittanut ko. kurssin ;)

Jenni kirjoitti...

Perjantaisin Alppilan lukiolla cross-body salsaa klo 18. Ilmainen opetus, järjestää Alppila Salsa Social. Pe on vaan huono ilta jos tapana on mennä kotikotiin.

Taviokuurna kirjoitti...

Ala katsella lintuja, ei tule aika pitkäksi. Töölönlahden talvehtivista vieraista tai pihan talvilinnuista on helppo aloittaa.

Tai mene mukaan johonkin järjestöön - niissä ei ikinä lopu tekeminen kesken. Erityisesti suosittelen tietysti ympäristöjärjestöjä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Liity Marttoihin?

Uskoisin, että pääkaupunkiseudun marttojen ikäjakauma on rutkasti nuorempi, ja siellähän on vaikka minkälaista kurssia sun muuta, joille varmasti voi osallistua ilman liittymistäkin.

Oikeastaan näen sieluni silmin täällä jo jonkun martta-aiheisen päivityksen... :)